Fotoshoots

"Wij hebben nu twee shoots bij Jerny gedaan en zij stelt ons altijd erg op ons gemak. Door hoe ze communiceert met de kinderen is het eigenlijk een feestje om een shoot bij haar te doen. Ze weet altijd op het goede moment de foto te maken. "

Mark & Sandra

Wat is er leuker dan later nog eens terug te kunnen kijken naar mooie beelden
van hoe klein jullie kindje was en hoe hij/zij veranderd is of juist bepaalde uitdrukkingen, gezichten of handelingen hetzelfde zijn. Vooral die eerste weken vergeet je zó snel!

lees meer »

portfolio »

Babyshoot

Wauw, zwanger! Er groeit een mini-you in jou, hoe bijzonder! Zó wonderlijk! Een zwangerschapshoot fotografeer ik tussen 34-37 weken.
Je/jullie hebben de keuze om de shoot buiten op eigen gekozen locatie te doen of bij jullie thuis. 

Zwangerschap

lees meer »

portfolio »

Te-gekke, leuke, mooie beelden maken van jullie samen. Foto's die anders zijn dan de foto's die jullie met telefoons maken.  Het is echt even genieten met elkaar, lachen en soms ook eens zeggen dat je veel van de ander houdt en waarom. Met kleine opdrachtjes wordt het ongemak weggenomen en ontstaan er mooie pure momenten die ik vastleg.

Loveshoot

lees meer »

portfolio »

Het idee achter 'a day in your life-shoot' is dat ik een dagdeel bij jullie thuis ben om zo jullie dagelijkse dingen vast te leggen. Dit zijn enorm mooie herinneringen voor later. Er zal niks in scene gezet worden, het worden juist hele pure beelden. De kinderen lekker hun gang laten gaan en doen wat jullie normaal ook doen.

A day in your life-shoot

lees meer »

Herken je dat je wel met je telefoon vaak foto's maakt van je kinderen en van elkaar, maar geen foto's hebt die je mooi kan ophangen thuis?
Tijdens de fotoshoot zullen niet alleen jullie als compleet gezin/familie op de foto komen, maar sta ik ook open voor alle samenstellingen die jullie zelf vast gelegd wil hebben.

Gezin / familieshoot

lees meer »

Staat hier niet de fotoshoot bij die je zocht? Stuur me dan een bericht via het contactformulier met jouw vraag/wens, binnen 48 uur ontvang jij een reactie terug.

Overige fotoshoot

   contactformulier

Cliënt closet & Kledingtips

Ik heb 13 jurken beschikbaar die je gratis kan lenen voor een fotoshoot. Ik stuur je, tijdens ons mail-contact, een document toe waar je de jurken kan zien op foto's. Óók ontvang je daarmee overige kleding-tips. 

PORTFOLIO

meer werk zien >

Meer voorbeelden zien?