Fotoshoots

Een leuk moment met elkaar, even weg van drukte of schema's, jullie liefde vastleggen, herinneringen maken

Wat is er leuker dan later nog eens terug te kunnen kijken naar mooie beelden
van hoe klein jullie kindje was en hoe hij/zij veranderd is of juist bepaalde uitdrukkingen, gezichten of handelingen hetzelfde zijn. Vooral die eerste weken vergeet je zó snel!

lees meer »

voorbeeld »

Babyshoot

Wauw, zwanger! Er groeit een mini-you in jou, hoe bijzonder! Zó wonderlijk! Een zwangerschapshoot fotografeer ik tussen 34-37 weken.
Je/jullie hebben de keuze om de shoot buiten op eigen gekozen locatie te doen of bij jullie thuis. 

Zwangerschap

lees meer »

voorbeeld »

Te-gekke, leuke, mooie beelden maken van jullie samen. Foto's die anders zijn dan de foto's die jullie met telefoons maken.  Het is echt even genieten met elkaar, lachen en soms ook eens zeggen dat je veel van de ander houdt en waarom. Met kleine opdrachtjes wordt het ongemak weggenomen en ontstaan er mooie pure momenten die ik vastleg.

Loveshoot

lees meer »

voorbeeld »

Het idee achter 'a day in your life-shoot' is dat ik een dagdeel bij jullie thuis ben om zo jullie dagelijkse dingen vast te leggen. Dit zijn enorm mooie herinneringen voor later. Er zal niks in scene gezet worden, het worden juist hele pure beelden. De kinderen lekker hun gang laten gaan en doen wat jullie normaal ook doen.

A day in your life-shoot

lees meer »

Je kindje is bijna 1, wat een mijlpaal! Dat mag van te voren wel beetje uitgepakt worden. Een cakesmash.. wat is dat eigenlijk? Je kindje krijgt een taart voor zich en mag er mee doen wat hij/zij wil. Opeten, smashen, erin staan, zijn/haar gezicht erin stoppen.. Laat ze maar lekker gaan. 

cakesmash

lees meer »

voorbeeld »

Staat hier niet de fotoshoot bij die je zocht? Stuur me dan een bericht via het contactformulier met jouw vraag/wens, binnen 48 uur ontvang jij een reactie terug.

Overige fotoshoot

naar het contactformulier

Cliënt closet

Ik heb een aantal jurken beschikbaar die je gratis kan lenen voor een fotoshoot.  Ik stuur je, tijdens ons mail-contact, een document toe waar je de jurken kan zien. Óók ontvang je een document met kleding-tips. 

PORTFOLIO

meer werk zien >

Meer voorbeelden zien?

client closet