verzenden »

Ik vind het leuk om van je te horen'vier'

'liefde' 


de

VIERLIEFD STAAT VOOR:

Thank you!
We'll be in touch soon.

instagram

portfolio

Fotografie is echt mijn passie, ik word er enorm enthousiast van en wil graag alle momenten die ik zie vastleggen. Ik ben altijd gespitst met wat er om me heen gebeurd en probeer daarom ook vast te leggen wat er bijvoobeeld achter me gebeurd tijdens de fotoshoot. Jullie spelende kindje bijvoorbeeld, terwijl ik een momentje van jullie samen fotografeer. Óf wanneer ik tijdens een huwelijksceremonie focus op jullie als bruidspaar, maar ik in mijn ooghoek een (vreugde)traan zie bij 1 van jullie dierbare gasten, dan fotografeer ik die ook snel. Het hele verhaal wil ik fotograferen, zodat er een dierbare herinnering is voor nu&later.

Ik streef naar warmte en puurheid in de beelden die ik maak, maar het mag ook wat ‘ruw’ zijn, een beetje stoer. Ik vind het tof als er echtheid in de foto’s terug te zien is. Momenten & emoties waarvan je zelf misschien niet eens in de gaten hebt dat ze er zijn. Daarnaast ga ik zoek naar het mooiste daglicht en wordt ik blij van schaduwen en zon wat een extra toevoeging geeft aan foto's. Ik geef aanwijzingen waar dat nodig is, zodat het niet ongemakkelijk al zijn voor jullie.Hoi! Mijn naam is Jerny. Geboren in het mooie jaartal 1990 & ik hou heel veel van mijn man Jeroen en mijn 2 kindjes Yara en Benji. Ik woon in Kockengen, dat ligt in de provincie Utrecht. Maar ik fotografeer door heel NL heen.

Ik ben een mega-lover van veldbloemen, vind rust in tuinieren of met het lezen van romans en ik vind tapas eten heel lekker en gezellig. Zingen vind ik heerlijk om te doen, soms op de zondagen met de band in de kerk en zing in het koor Vocals, maar vooral ook tijdens het editen van de foto's.

Even voorstellen...

jerny van ginderen - seeleman