Bruiloft

Aaron Siskind

"Fotografie is een manier van voelen, van aanraken, van liefhebben. Wat je op camera hebt vastgelegd is voor altijd vastgelegd... het herinnert zich óók de kleine dingen, lang nadat je alles vergeten bent."

Willen jullie graag de trouwbrochure ontvangen om meer over mijn werkwijze te lezen en de sfeer te proeven van de beelden die ik maak, neem dan hier contact met mij op.

trouwbrochure

Contact

Jullie gaan trouwen, awesome!!

Nu jullie je aan het oriënteren & voorbereiden zijn voor jullie trouwdag, komt ook het regelen van een ‘fotograaf’ voorbij. Misschien best wel een lastige zoektocht, want wie kies je? Welke stijl vind je mooi?
Ik vind het heel belangrijk dat we samen een klik voelen en jullie mij volledig vertrouwen als jullie bruidsfotograaf. Van te voren hebben we daarom ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kunnen we eventueel ook al het één en ander bespreken over jullie invulling van de trouwdag.

Ik leg jullie trouwdag vast zoals hij echt is, maar zal tijdens het shootmoment van jullie samen én met de groepsfoto’s aansturing geven waar dat nodig is. Groepsfoto’s probeer ik ook leuk voor ieder te maken en niet statig.

Ik vind het heel belangrijk dat de échte emoties, momenten en sfeer worden vastgelegd. Zodat wanneer jullie de beelden bekijken, jullie het gevoel weer terugkrijgen zoals het op jullie trouwdag was.

de klik

De pakketten beginnen bij 6-uur aangesloten fotografie, dit is altijd inclusief reiskosten (NL). Ook zit er een verassingalbum bij. Willen jullie een groot album, dat kan natuurlijk ook. Dit bespreken we o.a. tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Alles op een rij:
  • Kennismakingsgesprek
  • 25% korting op een loveshoot (pre-weddingshoot)
  • Minimaal 300 foto’s
  • Selectie en zorgvuldige nabewerking
  • Extra selectie in zwart-wit
  • Inclusief mini album 15x15cm.
    Groot album ook mogelijk. Wordt besproken tijdens kennismakingsgesprek.
  • Preview binnen 3 werkdagen
  • Reiskosten binnen NL€125,- per extra uur

investering

€ 1395,- 

vanaf 6 uur aaneengesloten fotografie

Een fotograaf vinden die bij jullie past is best wel een zoektocht. Via dit portfolio hoop ik jullie een beeld te geven en de sfeer te laten proeven van wat jullie kunnen verwachten als jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf.

portfolio

naar portfolio »

Op instagram neem ik je mee in mijn stories en kan je mijn meest recente werk zien

Volg je mij al op Instagram?

ga naar mijn instagram-pagina »